Tynne gutter homo lesbisk

Nå høres jo 1. Det er jo heller ikke naturlig for menn å være veltrente modeller, med svært tydelig six pack selv om jeg er enig i at menn har mindre kroppsfett generelt. Modellbildene du ser av "skrapede" menn er jo heller ikke naturlig på samme vis det ikke er det for kvinner.

En mann på burde virkelig ikke veie mindre enn 90kg, synes jeg. Javisst kan slanke menn se bra ut, men de er ikke sexy på samme måte som de litt større. Og de er definitvit ikke like deilige å ligge inntil. Endel fett på en mann plassert gjevnt utover, ikke bare på magen! Jeg foretrekker slanke menn som er litt muskuløse. Men ikke for mye muskler, for all del.

Ingen bamser for meg, takk. Der tok du meg i en god gammeldags tull, gitt Alle burde jo vite at det er din smak som er best. Jeg liker egentlig det meste når det gjelder menn har jeg funnet ut.

Tynne, slanke, muskuløse, bamser Greit nok, din mening, men broren min er , veier 75 kilo og er TYNN. Bruker som regel str. Personlig liker jeg så mye rart. Høye, litt kraftige menn er sexy. Med litt kraftige mener jeg ikke tjukke, men muskuløse med litt "padding". Jeg ser helt normalbygd ut. Ganske så atletisk også faktisk. Tror broren din må ha benbygning som en elefant???

Slanke menn er virkelig mer appellerende. Synes ikke 78 kg fordelt på 1. Heller litt på den slanke siden enn litt for stor eller muskuløs. I utganspunktet enig med deg, men kjæresten min er ganske tynn og veldig deilig å ligge inntil likevel. Nå er ikke jeg like skrapa da, mulig det er en fordel.

Jeg er og veier faktisk 78 kg for tiden, men kommer nok til å miste noe nå som treningen tar seg opp for alvor før løpssesongen. Kan se litt av magemusklene fremdeles så jeg har ikke mage enda, men jeg er mest komfortabel med å veie litt mindre.

Det er ikke sikkert han styrer livet sitt etter hva du synes, vet du. Hehe, kjæresten min er cm og veier kg! Men han har fin fysikk, og lange lemmer, kraftige lår og fine armer. Ikke en dvask bleik puddingkropp. Utrolig hva man kommer unna med bare man har litt høyde. Menn på som har litt ekstra spekk på kroppen ser bare ut som kompakte dverger, men pluss på 10 cm så ser man utrolig mye bedre ut med litt på kroppen. Nå er jo kjæresten min ganske fast og, uten at han trener.

Han aktiviserer seg gjennom jobben. Men han er bare 25 år, tar det ikke som en selvfølge at han er like "hot" om 10 år. Da må han nesten begynne å trene for å holde det vedlike. Kunne ikke vært mer uenig. Tynne menn er i alle fall en turn off for meg. Heller litt ekstra enn litt for lite, men alt med måte både med tanke på muskler og fett. Jeg synes at menn kan variere mye i vekt. Men jeg liker "gutter" og "bjørner", men ikke valrosser hvor alt henger og slenger. Synes at hvis man er stor eller sterk burde man ha litt hår.

Jeg ville foretrukket en mann på som veide mellom 65 og kg, altså en normal eller overvektig BMI. Kommer mye ann på personen da, liker ikke slengeflesk eller muskelbundt. Men det er jo mye mer enn vekt ved en mann Utseende messig synes jeg at stil og fjes er viktigere. Det er for alle legninger, men det er en generelt sett åpen og seriøs plass. Så eh Leser innlegget mitt en gang til, men ser ikke at jeg har skrevet noe sånt som "alle homofile menn tenner på å bli tatt tatt bareback i glory holes.

Ingen heterofile kunne noensinne ha tenkt seg noe sånt". Det er homsemiljøet, jeg sikter til. Det farlige med det, er at store deler av homsemiljøet er under jorda.

Mange eldre menn som har vokst opp med at homofili var forbudt og kanskje giftet seg og fått barn, lever ut legningen sin i det skjulte.

Dette er et velkjent fenomen i hele verden! Ubeskyttet sex med fremmede forekommer, og kjønnssykdommer sprer seg som ild i tørt gress.

Også ser jeg meg nødt til å forsvare meg selv mot angrep: Homsemiljøet er ikke under jorda uten grunn. Det er langt verre enn det som kommer fram i media! Og ja, jeg snakker selvfølgelig ikke om den yngste generasjon homofile menn, men om den nå middelaldrende generasjonen som har vokst opp i skjul og tatt til seg fæle vaner. Også har det litt med at det er menn å gjøre. Det er ikke uten grunn at homser er mest smittet av HIV, mens lesber er minst smittet. Menn har generelt mer sex-lyst enn kvinner, eller noe i den dur Men når det kommer til den yngre garde synes jeg media overdramatiserer.

Og ubeskyttet sex og stor spredning av kjønnssykdommer er noe som er veldig vanlig blant unge folk i Norge uavhengig av legning i dag. Og det at menn er mest smittet av hiv kommer faktisk av at man har større sjangs til å bli smittet av en hiv positv partner under homofilt samleie enn heterofilt samleie. Jeg trodde først det var tull men fikk det bekreftet da jeg måtte selv få dobbeltsjekket en hivtest og pratet med immunologilegen på sykehuset.

Det gjelder også lesbisk sex men i mindre grad så det høres tvilsomt ut at lesber har minst hiv. Og det er en stor myte at jenter har så mye lavere sexlyst. Er ikke uvitende om miljøet selv om jeg er hetero. Svar på siterte innlegg       Tøm.

. 5. mai noen som vet om en side der man kan finne gutter som vil treffe gutter Gaysir er Norges største møteplass for homofile, lesbiske, bifile, til å tynne ut skogen like ved en nudiststrand, siden det var plagsomt Også er det greit å legge til at jeg selv er homo og har sett homsemiljøet fra innsiden i flere år nå. jun Hovedpersonen selv ser jo tynn og spinkel ut, så de har jo åpenbart ikke Ja, de fleste gutter trener, og med trening kommer muskler - og de på . virke tyngre enn å være homo eller lesbisk (som er veldig lett definerbart). 7. mai Gutter må ha fart og moro, mens jenter finner sosialt samvær i det å prate . Det er jo ingen som har lyst til å bli en sånn yrkesaktiv mann, en sånn tynn en med litt for stor krage, som Det er lettere å være homo enn lesbisk.

Jeg er så hjertens enig med deg, gutter har mindre spillerom! Og ja, gutter er normen og jenter er kjønn. Før Anna kom til verden trodde jeg at jeg kjempet for likestilling ved å ikke kjøpe typiske jentefarger til henne. Men nå har jeg skjønt at den virkelige kampen går ut på å la en evt lillebror arve jentegaredroben.

Og det sitter litt langt inne, jeg innrømmer det. Selv om jeg ikke vil.. Senest i garderoben i bhg, jeg blir så forbanna! April 18th, at Det er nok av vordende feministmammaer som lover at deres datter aldri skal gå i rosa kjole.

Men det løser vel ingenting? Nei, det løser ingen ting! Det viderefører vel i grunn bare de samme kjønnsrammene og forventningene. Men du, jeg linket til deg i innlegget jeg nettopp la ut.. Håper det er oki. Kom til å tenke på dette innlegget som jeg skrev for en stund siden, men som jeg hadde glemt å poste, da jeg leste teksten din.

Inger-Lise Bentzen Husby Reply: Det er helt tragisk. Og, hvis deres sønner skulle bli feminine menn da…hva er problemet? En feminin mann betyr ikke en homofil mann. Bare en mann som er mindre macho, og mer som de fleste kvinner vil ha menn: Glimrende klargjøring og veldig viktig bevisstgjøring! Dagens irritasjon — II. Det virker umulig å unngå at kjønnspesifikke klær og detaljer får en til automatisk å tenke at det er en gutt eller ei jente, f. Men vi har også arvet en del typiske jenteklær, rosa lue, lilla fleecedress med prinsessekrone på osv.

Er vi dårlige foreldre fordi vi kjøper rosa votter på tilbud? Den dagen han blir veldig oppmerksom på dette selv stiller det seg selvfølgelig annerledes og vi må nesten prøve å lære han at det finnes mange måter å være en bra gutt på.

Men vi skal ikke kle han i jenteklær på trass. Nå får vi ei jente til sommeren og jeg regner med hun kommer til å bruke den blå parkdressen med fly og spiderman-joggedressen, og det vil ikke bety noe om noen tror hun er en gutt!

Jeg tenker at det krever mer å la en gutt bruke fleecedress med prinsessekrone enn å la en jente bruke spiderman. Merket selv at jeg måtte gå et par runder med meg selv før jeg innså at det var patetisk å ikke la vår to år gamle gutt bruke rosa fleece det som også er interessant er å se hvordan han — i mine øyne — forandrer seg når han har på rosa klær. Plutselig ser ansiktet hans mye mer jentete ut! Jeg er helt enig med deg, jeg tror gutter har nesten trangere rammer enn jenter.

I alle fall på en del områder. Hva er det å lære barna, da? Fortsatt en jobb å gjøre, ja! Og feminine menn er mildt sagt ingen høystatusgruppe i samfunnet. Er vel ikke for ingenting at det finnes en del barnelitteratur om tøffe jenter — men knapt noe om snille, svake gutter?

Jeg skal skrive master om tabuer i barnelitteraturen, og har begynt å orientere meg litt i feltet. Så langt tror jeg du har mye rett i det du skriver. Jeg tror det har å gjøre med at det har vært, og er, et behov for slike jentekarakterer. Men det er absolutt et like stort behov for guttekarakterer som beriker og utvider det vi tradisjonelt oppfatter som maskulint eller guttete. Foreløpig har jeg funnet ei bok som kanskje går litt i den retningen, den heter Barbie-Nils og pistolproblemet.

Er spent på å se om jeg finner flere. April 20th, at På mange måter hadde verden vært et bedre sted hvis det var slik. Da kunne vi definert kjønnsrollene selv ut i fra hva vi bedømmer som rettferdig og best for samfunnet. Jeg skulle ønske det var slik. Problemet er at det ER biologisk betinget, og denne biologiske programmeringen lar seg ikke overstyre av holdningkampanjer og politiske vedtak. Vi kommer ikke inn i denne verdenen som blanke ark. Vi kommer ferdig levert med fornåndsbestemt adferd, moral, og bias, og allerede i spebarnsalder ser med forskeller i adferden til gutter og jenter.

Forskning har vist dette gang på gang. Det vi får fra miljøet er modellen vi bruker for å navigere i livet. Jo mer riktig den modellen er, særlig med tanke på menneskelig natur, jo bedre vil vi klare oss. Å endre denne modellen, som dere vil, blir litt som å lage et kart der man tegner daler i stedet for fjell. Fjellene forsvinner ikke av den grunn, fordi fjellene eksisterer uavhengig av kartet.

En gutt som får en feilaktig modell av virkeligheten fra miljøet blir forsøkt vridd inn i en rolle han ikke er skapt for , og det er direkte skadelig.

En mann burde ikke være svak. En gutt kan ikke læres at det er OK å være svak og underkastende fordi menn som er dette er ikke vellykede lykkelige menn. De har null selvtillit, store problemer med å tiltrekke seg en partner, vanskeligheter med å danne alianser og har generellt dårlige sosiale ferdigheter fordi de opererer ned en feilaktig modell av virkeligheten. Da min sønn kom med rosa neglelakk i barnehagen, begynte de voksne å skratt le.

Spesielt da de fant ut at mammaen ikke hadde neglelakk, kun sønnen- og ikke minst at han selv hadde malt den på. Jeg blir forbanna- rett og slett. Vi har mange runder å gå ennå…. Min store gutt hadde en lang periode hvor rosa var yndlingsfargen. Jeg skjønner ikke hvorfor alle skulle legge seg opp i om han hadde rosa klær. Han blir ikke mindre gutt av det. Han lekte likevel med biler, klatret og spilte fotball.

Får jeg homospørsmålet er svaret klart: Det finnes verre ting i verden enn å bli homofil. Gå i hennes sko. Har akkurat skrevet ferdig et innlegg om hva gutter og jegnter har lyst til å forske på i skolen.

Det kommer til uka. Det finnes en annen kjønnsverden blant barn om vi kikker litt bort fra forbrukerverdenen. Jeg synes det er ganske stor romslighet for å eksperimentere med utseende for både jenter og gutter, i hvertfall i høy grad i barnehagealder. Neglelakk har aldri vært noe problem for minstemann her — han er sju og hadde gullneglelakk på bursdagen sin. Jeg har sydd skjørt til sønner som ville gå med skjørt — og vi er vant til å arve på kryss og tvers av kjønn og fokusere på bruk Men da er det mye i marineblått og rødt, jeg innrømmer det….

Blant de større gutta jeg observerer på skolen — så er det da så mangt av stiler som ser ut til å være akseptert mens jentene ser ut til å ha gått i samme klesskapet de aller fleste… Jeg er vel også usikker på om jeg er enig i at valgmulighetene generelt er snevrere for gutter enn for jenter — jeg tror at ofte så er de forhåndsdefinerte rammene for jenter mer begrensende enn de er for gutter.

Gutter oppfordres til mer utfoldelse og mer synlighet — generelt. Det er jo mulig jeg er naiv — men jeg synes absolutt jeg ser at det er rom for ulike måter å være gutt på i dag. Ikke en dvask bleik puddingkropp. Utrolig hva man kommer unna med bare man har litt høyde.

Menn på som har litt ekstra spekk på kroppen ser bare ut som kompakte dverger, men pluss på 10 cm så ser man utrolig mye bedre ut med litt på kroppen. Nå er jo kjæresten min ganske fast og, uten at han trener. Han aktiviserer seg gjennom jobben.

Men han er bare 25 år, tar det ikke som en selvfølge at han er like "hot" om 10 år. Da må han nesten begynne å trene for å holde det vedlike. Kunne ikke vært mer uenig. Tynne menn er i alle fall en turn off for meg. Heller litt ekstra enn litt for lite, men alt med måte både med tanke på muskler og fett. Jeg synes at menn kan variere mye i vekt.

Men jeg liker "gutter" og "bjørner", men ikke valrosser hvor alt henger og slenger. Synes at hvis man er stor eller sterk burde man ha litt hår. Jeg ville foretrukket en mann på som veide mellom 65 og kg, altså en normal eller overvektig BMI. Kommer mye ann på personen da, liker ikke slengeflesk eller muskelbundt. Men det er jo mye mer enn vekt ved en mann Utseende messig synes jeg at stil og fjes er viktigere. Her er fire adresser til bilder av mannskropper jeg liker, men som har varierende størrelse.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sexy vekt når det gjelder menn Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 3. Sexy vekt når det gjelder menn Guest BMI-freak   0 0. Report post  ·  1. Posted January 5, Share this post Link to post Share on other sites.

Guest Gjest   0 0. Report post  ·  2. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Posted January 6, Report post  ·  5. Er ca 70 nå og ute av form for tiden. Guest jente 21   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Pingting   Report post  ·  8. Bloodless   Report post  ·  9. Guest franz   0 0. Report post  ·  Jeg er og 80 kilo.

Føler meg allikevel ganske tynn. Skal nok legge på meg.

Eskorte telemark bøsse hotchat

Tynne gutter homo lesbisk